• Η ολόφρεσκια ιστοσελίδα μας είναι σχεδόν έτοιμη. Σε λίγες εβδομάδες θα βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα μας.
  • Our brand new website is almost ready. In a few weeks you will find here our entire product range.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ

Ένα καθοριστικό σημείο για την επιτυχία των καρποφόρων σας είναι η επιλογή του φυτού που θα φυτέψετε.

Τα δέντρα μας τα βρίσκετε αποκλειστικά σε γλάστρες, στις οποίες έχουν πλήρως εγκατασταθεί. Αυτό διευκολύνει όλη τη διαδικασία της φύτευσης, τόσο ως προς την εποχή όσο και ως προς την επιτυχία της.

Ως προς την εποχή, μπορείτε να φυτέψετε τα φυτά σε γλάστρες οποιαδήποτε εποχή του έτους. Βέβαια, για τις καλοκαιρινές φυτεύσεις πρέπει να έχετε εξασφαλίσει επαρκές νερό για τη σωστή εγκατάστασή τους. Θυμηθείτε πως ορισμένα είδη καρποφόρων (π.χ. εσπεριδοειδή ή ακτινίδιο) είναι πιο ευαίσθητα από άλλα στην έλλειψη νερού.

ΦΥΤΕΥΣΗ

Επιλέξτε ένα σημείο για το καρποφόρο σας το οποίο θα ικανοποιεί και το φυτό σας (ανάγκες σε νερό, ποιότητα εδάφους, προστασία από τον καιρό ή τα παθογόνα, απόσταση από άλλα φυτά) αλλά και εσάς (οπτική επαφή, τοποθέτηση μέσα στο χώρο σας, κτλ.)

Ανοίξτε λάκκο διπλάσιο έως τετραπλάσιο από το μέγεθος της γλάστρας.

Φροντίστε ώστε το φυτό να φυτευτεί στο βάθος στο οποίο καλλιεργήθηκε, δηλ. έτσι ώστε η επιφάνεια του υποστρώματος της γλάστρας να βρίσκεται στο ύψος της επιφάνειας του εδάφους.

Απογεμίστε το λάκκο με εδαφικό μείγμα άριστης ποιότητας, το οποίο θα πρέπει να προσφέρει πολύ καλή στράγγιση, οργανική ουσία, και ανόργανο λίπασμα. Είναι η μοναδική σας ευκαιρία να επηρεάσετε το έδαφος στο οποίο θα εγκατασταθεί το φυτό σας!

Συμπιέστε ελαφρά το έδαφος και ποτίστε πλούσια. Ακόμη και αν φυτέψετε το χειμώνα, οι ρίζες του καρποφόρου σας μεγαλώνουν, ακόμη και αν δεν υπάρχει καινούργια βλάστηση.

Δείτε τα
εξαιρετικά
καρποφόρα μας

Check out our
fruitful plants