• Η ολόφρεσκια ιστοσελίδα μας είναι σχεδόν έτοιμη. Σε λίγες εβδομάδες θα βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα μας.
  • Our brand new website is almost ready. In a few weeks you will find here our entire product range.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KONTOPOULOS PLANTS

Τα καρποφόρα Kontopoulos Plants είναι προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Για να μπορέσετε να τα χαρείτε με τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση, παράγουμε με πάθος και φροντίζουμε ένα-ένα τα φυτά μας για να σας τα προσφέρουμε πανέτοιμα να σας χαρίσουν άφθονους καρπούς για πολλά πολλά χρόνια. Για εμάς, εξαιρετική ποιότητα σημαίνει φυτά:

Εύρωστα και υγιή

Παράγουμε με πάθος, εξελίσσοντας την τεχνογνωσία μας -η οποία μετράει περισσότερες από 3 δεκαετίες ζωής- και εφαρμόζοντας κορυφαία τεχνολογία και σύγχρονες διαδικασίες διαχείρισης παραγωγής φυτών. Έτσι, σας προσφέρουμε φυτά απόλυτα υγιή -απαλλαγμένα από επιβλαβή παθογόνα-, σε υποστρώματα χωρίς χώμα γης -και άρα ευκολότερο να συντηρηθούν, πιο υγιή, πιο ελαφριά-, και σε άριστη θρεπτική κατάσταση. Φροντίζουμε αυτό που εμείς λέμε “ψυχή του δέντρου”, ώστε εσείς να απολαύσετε τους καρπούς σας όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Ξέρουμε και θέλουμε να σας προσφέρουμε φυτά που θα σας ικανοποιήσουν όχι μόνο τη στιγμή της αγοράς τους, αλλά και για όλα τα χρόνια της ζωής τους.

Ομοιόμορφα και πανέμορφα

Επενδύουμε πολύ στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και επιμένουμε στην αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών που θέτουμε, ως οι πρωτοπόροι του κλάδου μας. Παράγουμε φυτά απόλυτα ομοιόμορφα, σημείο το οποίο σας διευκολύνει να βρείτε και πάλι το αγαπημένο σας φυτό όπως το γνωρίζετε, αλλά και να δημιουργήσετε δενδροστοιχίες, συστάδες ή απλώς ζευγάρια φυτών τα οποία είναι όμοια. Εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να χαιρόμαστε βλέποντας πρώτοι εμείς και ύστερα εσείς τα εξαιρετικά καρποφόρα μας. Για αυτό, φροντίζουμε να τα κάνουμε πανέμορφα!

Σε μοναδικά μεγέθη και διαμορφώσεις

Για εμάς ποιότητα σημαίνει μεταξύ άλλων και ικανοποίηση των συνεχώς μεταβαλλόμενων επιθυμιών των φίλων των καρποφόρων αλλά και την υποκίνηση νέων ιδεών μέσα από την συστηματική έρευνα και παραγωγή νέων προϊόντων. Αποτέλεσμα είναι εκατοντάδες κωδικοί καρποφόρων, μοναδικοί στις κατηγορίες τους. Δείτε για παράδειγμα τα Γκρέιπ Φρουτ μας σε γλάστρα 180 λίτρων ή τα αυτογόνιμα ακτινίδιά μας σε διαμόρφωση σπαλιέρας. Και πολλά ακόμη που έρχονται!

Με εξαιρετική υποστήριξη

Εξαιρετική ποιότητα για εμάς σημαίνει και εξαιρετική υποστήριξη σε εσάς για να χαρείτε τα καρποφόρα σας χωρίς προβλήματα.

Δείτε τα
εξαιρετικά
καρποφόρα μας

Check out our
fruitful plants