• Η ολόφρεσκια ιστοσελίδα μας είναι σχεδόν έτοιμη. Σε λίγες εβδομάδες θα βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα μας.
  • Our brand new website is almost ready. In a few weeks you will find here our entire product range.

    Η Επιχείρηση

KONTOPOULOS PLANTS

Είμαστε παραγωγοί εξαιρετικών καρποφόρων δέντρων. Από το 1978 παράγουμε καρποφόρα δέντρα και από το 1988 αποκλειστικά για χρήση στην κηποτεχνία και το αστικό πράσινο. Από το 2012 τα Φυτώρια Κοντόπουλος έγιναν η Kontopoulos Plants περνώντας στην νέα εποχή της ιστορίας τους.

Παράγουμε 10 κατηγορίες προϊόντων, με κορυφαία τα Εσπεριδοειδή, την πιο απαιτητική αλλά και ενδιαφέρουσα από όλες. Είμαστε υπερήφανοι που ήμασταν αυτοί που διαμορφώσαμε την εικόνα της αγοράς των Εσπεριδοειδών κηποτεχνίας στην Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Αριοχώρι, λίγο έξω από την Καλαμάτα, σε μία περιοχή που κλιματικά μας επιτρέπει να καλλιεργούμε ένα μεγάλο φάσμα διαφόρων οικογενειών φυτών. Καλλιεργούμε τα φυτά μας σε θερμοκήπια, δικτυοκήπια και υπαίθρια, ανάλογα με το είδος, την ποικιλία και την ηλικία του φυτού. Έτσι, τα φυτά μας φτάνουν σε εσάς απόλυτα εγκλιματισμένα και έτοιμα να συνεχίσουν τη ζωή τους στα χέρια σας. Επίσης, η περιοχή μας είναι μακριά από επαγγελματικές φυτείες εσπεριδοειδών, κάτι μου μας επιτρέπει να διατηρούμε μητρικές φυτείες εσπεριδοειδών προστατευμένες από πολλά παθογόνα.

Το προσωπικό μας αποτελείται από μία σειρά στελεχών με μεγαλη εμπειρία σε διάφορα ειδικά αντικείμενα. Αυτοί είναι γεωπόνοι εξειδικευμένοι σε αντικείμενα του ειδικού ενδιαφέροντός μας, οι οποίοι στελεχώνουν τα τμήματα έρευνας, παραγωγής και πωλήσεων. Επίσης, μία σειρά πολύ έμπειρων στελεχών που φροντίζουν την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης, σε διάφορα αντικείμενα, από τον ποιοτικό έλεγχο μέχρι τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα προϊόντα μας φτάνουν σε εσάς σε όλη την Ελλάδα μέσω των εμπόρων φυτών, τους οποίους και τροφοδοτούμε αποκλειστικά μέσω χονδρικών πωλήσεων. Τα εξαιρετικά καρποφόρα μας φθάνουν επίσης σε διάφορες Ευρωπαϊκές αγορές, μέσω του δικτύου των συνεργατών μας. Το 2014 η Kontopoulos Plants συμμετείχε για πρώτη φορά στην IPM ESSEN, τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη επαγγελματική έκθεση φυτών στον κόσμο, με απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δείτε τα
εξαιρετικά
καρποφόρα μας

Check out our
fruitful plants